نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم

واکنش قانونگذاران کنگره آمریکا به قطعنامه آژانس علیه ایران

واکنش قانونگذاران کنگره آمریکا به قطعنامه آژانس علیه ایران چند نماینده کنگره آمریکا به تصویب قطعنامه ضد ایرانی در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی واکنش نشان دادند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۳ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 09
کد خبر: ۱۳۷۶۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، گروهی از نماینده‌های کنگره آمریکا از تصویب قطعنامه ضد ایرانی در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی استقبال کرده‌اند.

«مایکل مک‌کاول»، عضو جمهوری‌خواه ایالت تگزاس در کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا در بیانیه‌ای گفت: «من از اینکه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، ایران را بابت مانع‌تراشی‌هایش توبیخ کرد خوشحالم. معنادار است که روسیه و چین با توبیخ ایران مخالفت کردند. نمی‌توان به آن‌ها برای مذاکره بر سر توافق هسته‌ای اعتماد کرد. رژیم ایران با محدود کردن بیشتر نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بر فعالیت‌های هسته‌ای ایران به این اقدام واکنش نشان داد.»

وی اضافه کرد: «رژیم، آشکارا برای پیش بردن فعالیت‌های مخرب خود هنجار‌های بین‌المللی را نقض می‌کند. لازم است ما روی فشار اقتصادی طاقت‌فرسا تأکید کنیم تا آن‌ها را مجاب کنیم که اقداماتشان را متوقف کنند.»

«رابرت منندز»، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس سنا هم در بیانیه‌ای از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تقدیر کرد. در این بیانیه آمده است: «من از اقدام شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در تصویب قطعنامه‌ای مشترک برای محکوم کردن ایران تقدیر می‌کنم.»

او در ادامه تصریح کرده است: «شورای حکام باید مدت‌ها پیش ایران را بابت عدم همکاری به موقع با سوالات آژانس اتمی درباره مواد هسته‌ای اعلام‌نشده که با توافقنامه پادمانی ایران مغایرت دارند پاسخگو می‌کرد. ایران بار‌ها و بار‌ها از پاسخگویی به دنیا درباره برنامه هسته‌ای خود امتناع کرده است.»

منندز، علی‌رغم اینکه هم‌حزبی جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا است از مخالفان رویکرد او در مذاکرات برجام است. وی تصریح کرد: «اتفاق جدید ما را در معرض یک سوال آشنا قرار می‌دهد: کی قرار است دولت اقرار کند که پیشروی‌های هسته‌ای ایران باعث می‌شود بازگشت به برجام در راستای منافع راهبردی آمریکا نباشد؟»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha